Strategie & Advies

Als eigenaar of directeur van een onderneming ziet u graag de operationele situatie terug in de financiƫle rapportage. Wij zijn uw brug tussen de finance en business. Wij ontwerpen rapportages voor day to day business en aansturing op basis van financial en non-financial data, met als doel om uw helikopter view nog scherper te krijgen voor al uw belangrijke beslissingen.

Veel MKB-organisaties hebben geen financieel directeur. Deze organisaties zijn groot geworden door het bedrijf aan te sturen op basis van de cashflow. Er komt een moment dat dit niet meer het gewenste resultaat brengt. U heeft dan de kennis van een financieel directeur nodig. Wij zijn de sparringpartner die u van een financieel directeur verwacht en dat zonder vaste overheadkosten.

Onze zeer gewaardeerde diensten zijn de Business Managementondersteuning. Dit doen wij vanuit de basisadministratie/finance en trekken deze door naar de operationele tak/business van de organisatie waarbij het mogelijk kan zijn dat een of beide processen aangepast kunnen worden. Het bedrijfs-DNA blijft in tact. Hierdoor ontvangt u ondersteuning op strategie en advies op maat.